Sziasztok! Ez itt az első tesztem! 

 

Ki ne ismerné a Red bullt? De nem biztos hogy a Shottal is mindenki így van. A következő tesztemben ezt fogom bemutatni:

Kezdjük ez ízzel,az íze Olyan mint a nagy Red Bullé, csak nincs benne szénsav és egy kicsit

 tömény. Az illata is ugyanez. Hogyha leszedjük a papírokat, hasonlít egy vizeletmintára. Én 199. Ft-ért vettem a Miskolci Relayben, és így viszonylag megérte de szerintem 600-700 Ft az már magas. Mindenesetre egyszeri kipróbálásra vagy gyűjtöknek ajánlom. Nincs élvezeti faktora mert egy korty az egész, úgyhogy napi fogyasztásra csak sportolóknak vagy egyéb nagy energiabevitelű embereknek ajánlom. Esetleg még azoknak akik később isszák meg és nem szeretik cipelni,mert nagyon praktikus hogy a zsebemben elfér. A koffeintartalma megegyezik a többi energiaitaléval,viszont gyorsabban jut el a gyomrunkig, majd vérünkbe, ezért valószínüleg gyorsabban is hat.

                                                                                                                                                                         

                                                          Íz: Elmegy

Illat: Jó

Kinézet: Jó

A bejegyzés trackback címe:

https://superbkvenergy.blog.hu/api/trackback/id/tr783336076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása